NFFKU

Üdvözöljük az okos költségmegosztás alkalmazásának elterjesztése, radiátorcsere alprogram elektronikus pályázati rendszerében

ITM

NFFKÜ Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt.

A https://tav2019.nffku.hu (továbbiakban Honlap) tulajdonosa és üzemeltetője az NFFKÜ Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. (1037 Budapest, Szépvölgyi út 39.) (továbbiakban Adatfeldolgozó).

A Honlap múltbeli, jelenlegi és jövőbeli tartalmai nem kizárólagosan, de beleértve minden vonatkozó szoftvert bármely formájában, az oldal felépítését, kivitelezését, szövegeket, képeket, effekteket, fényképeket, illusztrációkat, összeállításokat, hang- és videóanyagokat, műalkotásokat, grafikus anyagokat, podcastokat, reklámszövegeket, adatbázisokat, tulajdonosi információkat, a honlap minden szerzői vagy más joggal védhető elemét (beleértve a forrás- és objektum-kódokat) és minden egyéb, az Adatfeldolgozóhoz köthető anyagot, magát a honlap szolgáltatást, a honlap szolgáltatáson belül az elemek elrendezését, választékát, sorozatát, a honlap felépítésének főbb jellemzőit, minden védjegyet, levédett szolgáltatást, cégnevet, logókat, tartományneveket, szabadalmakat és minden szellemi terméket (egyenként és összességében "Tartalom") szerzői jogi oltalom védi, amely az Adatfeldolgozó tulajdona.

A honlap kizárólag nem kereskedelmi, nem kizárólagos és korlátozott személyes használatra biztosított, így az Adatfeldolgozó előzetes írásbeli beleegyezése nélkül semmilyen más célra nem használható. A felhasználó (továbbiakban regisztráló) beleegyezik, hogy a honlap bármely részén található minden szerzői jogi előírásnak, információnak és korlátozásnak eleget tesz. A regisztráló nem változtathatja meg, törölhet vagy fedhet el a szerzői jog, védjegy, szabadalom vagy más hasonló jelzést a honlapon, beleértve ebbe a letölthető, továbbított, bemutatott, nyomtatott vagy másképpen reprodukált részeket.

Az Adatfeldolgozó a regisztrálóknak egy korlátozott, személyes, nem kizárólagos, nem kereskedelmi, nem átruházható, indokolás nélkül visszavonható felhatalmazást ad, hogy a Tartalom egyetlen példányát megtekintse (kivéve a forrás- és objektumkódokat), mely általánosságban nyilvánosan elérhető a honlap szolgáltatáson, feltéve, hogy a regisztráló megőriz minden védjegyet, szerzői jogi vagy tulajdoni jogi értesítést, jelölést, amit az eredeti Tartalom vagy a regisztráló által készített bármely másolat tartalmaz, a regisztráló nem enged, nem segít vagy bújt fel harmadik személyt (akár haszonszerzési céllal, akár anélkül), hogy lemásolja vagy átalakítsa a honlap bármely szoftverének objektum-kódját, HTML- vagy JavaScript vagy más kódját; hogy az eredeti alapján újraalkossák, visszafejtsék, módosítsák vagy megkíséreljék felfedni a honlap szolgáltatás bármely részének forráskódját; vagy a honlap szolgáltatáson keresztül elérhető bármely olyan szoftverét vagy más termékét vagy folyamatát, és nem próbál meg semmilyen kódot vagy terméket beilleszteni, hogy bármilyen módon manipulálja a Tartalmat, ami a regisztrálói élményt bárhogyan is befolyásolja.

A regisztráló (és általa más harmadik személy) nem jogosult a Tartalmat átrendezni, módosítani, kicserélni, nyilvánossággal megosztani, továbbadni, közzétenni, újra közzétenni, terjeszteni, sugározni, terjeszteni, eladni, bérelni, bérbe adni, feltölteni, belőle kereskedelmi célú származékos anyagokat készíteni, vagy másképpen felhasználni. Bármely Tartalom tiltott vagy jogszerűtlen felhasználása szigorúan tilos, és polgári és büntetőjogi eljárást von maga után a vonatkozó jogszabályok szerint.

Az Adatfeldolgozó fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa. A módosítást a honlapján teszi közzé. A módosítás a honlapon történő közzététellel lép hatályba.

Vissza a kezdőoldalra